stabler

Ejby Specialværksted blev etableret af Kaj i år 2000.

Kaj har dyrket motorsport som kører og mekanikker siden 1978.

I en periode var Kaj væk fra sporten, men efter flytning til Herfølge skete det, der betød at Kaj fandt tilbage til motorsporten. Igennem flere aftener havde han lyttet til hvordan bagboen havde forsøgt at starte en motor og Kaj kunne høre hvad der var galt. Derfor tog han hunden med ud at gå en tur og havnede ved bagboens garage. Efter nogle minutter spurgte Kaj om de havde tænkt på at justere det han kunne høre var galt. Det blev gjort og nu spandt motoren som en mis. Der gik ikke længe inden Kaj var fast mekanikker på holdet.

Andre fandt ud af at Kaj havde evner som mekanikker og de mange opgaver betød, at Kaj måtte tage en beslutning om han ville satse fuldt på tilværelsen som selvstændig mekanikker.

Det blev til Ejby Specialværksted, der er etableret i år 2000.

Det er dog ikke kun de specielle biler og go-karts, der kan komme under kyndig behandling hos Kaj og hans personale, skal din firmabil eller den private have service eller skal der udføres en reparation kan Ejby Specialværksted klare det.

Siden 1978 har Kaj haft yderligere et speciale, gaffeltrucks. Kaj er oprindeligt uddannet traktormekanikker, men fik ansættelse i en stor virksomhed, der servicerede gaffeltrucks.

Derfor var det nærliggende at Ejby Specialværksted skulle arbejde med alle former for internt transportmateriel, herunder:

  • gaffeltrucks
  • løftevogne
  • elstablere
  • stablere

Ejby Specialværksted tilbyder også at hjælpe med de mere udfordrende opgaver, der kræver specialtilrettede løsninger. I mere end 30 år har Kaj og hans personale opbygget et stort netværk i branchen, der giver adgang til at få lavet nogle unikke løsninger, hvor det er nødvendigt.

Ejby Specialværksted løser ofte opgaver andre må give op over for.